Starity

32 érdekesség, amit talán még nem tudtál a ma 32 éves Scarlett Johanssonról

2016. november 22. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma ünnepli 32. születésnapját a Bosszúállók sztárja, ez alkalomból pedig elhoztunk néhány kevéssé ismert érdekességet róla.

hirdetés
32 érdekesség, amit talán még nem tudtál a ma 32 éves Scarlett Johanssonról

1. Van egy Hunter névre keresztelt ikertestvére. (Kettejük közül Scarlett az idősebb: három perccel hamarabb jött a világra, mint a fivére.)

2. A híres Manhattan Professional Children's Schoolban koptatta az iskolapadokat annak idején, ahol egyébként olyan sztárok végeztek, mint Sarah Michelle Gellar vagy Carrie Fisher.

3. Csonka családban nőtt fel: szülei tizenhárom éves korában váltak el. Édesapja, Karsten Johansson építész; édesanyja, Melanie Sloan pedig producer és egyben a menedzsere.

4. Van egy Vanessa nevű nővére is, aki szintén a filmiparban dolgozik – olyan alkotásokban láthattuk, mint a Pokoli hajsza, a Holtak napja vagy a Harc a Terra bolygóért.

5. Első szerepét kilencévesen kapta a Világgá mentem című komédiában, ahol Elijah Wood, Julia Louis-Dreyfus és Jason Alexander oldalán szerepelt.

6. Cameoszerepet kapott a Reszkessetek, betörők! harmadik részében.

7. Annak idején ő is esélyes volt az Apád-anyád idejöjjön! két főszerepére (Hallie és Annie), de végül alulmaradt Lindsay Lohannel szemben.

8. Húszéves korára már valóságos szexszimbólum volt, a második x-be lépését mégis a Disneylandben ünnepelte.

9. Kedvenc filmje az 1971-ben bemutatott Willy Wonka és a csokoládégyár.

10. Ereiben lengyel és dán vér csörgedezik.

11. Tizenöt éves kora óta dohányzik.

12. Balkezes.

13. 2004-ben szinkronszerepet kapott a Spongyabobban: ő kölcsönözte Neptun király lányának, Mindynek a hangját.

14. Miután 2003-ban szerepet kapott az Elveszett jelentés című drámában Bill Murray oldalán, elhatározta, hogy többé nem randizik 30 évesnél fiatalabb férfival.

15. 163 centi magas.

16. Legjobban a csótányoktól fél.

17. Kedvenc zenei műfaja a jazz. Olyan előadókért rajong, mint Miles Davis, Billie Holiday, Anita O'Day, Rosemary Clooney, Edith Piaf, Nina Simone, Chet Baker és Duke Ellington.

18. Olyan A-listás pasikkal randizott, mint Jared Leto, Josh Hartnett, Jack Antonoff, Sean Penn és Ryan Reynolds – utóbbihoz hozzá is ment, de házasságukat két év múlva felbontották.

19. 2006-ban és 2007-ben a világ legszexibb nőjének választották.

20. Ő inspirálta Katy Perry I Kissed A Girl című slágerét.

21. 2006-ban vendégszerepet vállalt Justin Timberlake What Goes Around... Comes Around című dalának kisfilmjében.

22. 2013-ban rögzítette Before My Time című dalát J. Ralph és Joshua Bell közreműködésével, amiért Oscar-díjra jelölték legeredetibb filmzene kategóriában.

23. Pályája során két stúdióalbumot rögzített: az Anywhere I Lay My Head 2008-ban, a Break Up 2009-ben jelent meg – utóbbin Pete Yorn is közreműködött.

24. Nagyon szerette volna megkapni A tetovált lány című film főszerepét, de a készítők elküldték azzal az indokkal, hogy ő túl szép a karakterhez.

25. Zsidónak tartja magát, így egyaránt ünnepli a karácsonyt és a hanukát is.

26. Imádja az állatokat. Van egy Maggie névre hallgató csivavája és egy cicája, akit Troopernek hív.

27. Chris Evans az egyik legközelebbi barátja, ők ketten hat filmben szerepeltek együtt wddig (Halálbiztos vizsga, Egy bébiszitter naplója, Bosszúállók, Amerika kapitány: A tél katonája, Bosszúállók: Ultron kora, Amerika kapitány: Polgárháború).

28. Róla mintázták a Bolondos dallamok Starlett Johansson névre keresztelt karakterét.

29. Nagypapája forgatókönyvíró és rendező volt.

30. Gyerekkorában a Tini nindzsa harci teknőcök volt a kedvenc meséje.

31. Saját bevallása szerint, ha nem színésznő lenne, bőrgyógyászként keresné a kenyerét. Szabadidejében az ezzel kapcsolatos szaklapokat bújja.

32. Bő tíz évvel ezelőtt vezetés közben annyira elkalandozott a tekintete (a főszereplésével készült A sziget előzetese futott), hogy majdnem balesetet okozott.

via BoomsBeat

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek