Starity

Anna Faris komoly pénzbírságra számíthat

2016. november 22. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Állatvédők haragjával és vaskos pénzbüntetéssel kell szembesülnie Anna Farisnek, miután menhelyről kihozott kutyáját, Pete-et rossz állapotban, lesoványodva találták meg Los Angeles utcáin kódorogva pénteken.

hirdetés
Anna Faris komoly pénzbírságra számíthat
Fotó: Columbia Pictures

Anna Faris nagy bajban van: 5000 dolláros (~ 1.4 millió forint) büntetést is a nyakába akaszthatnak, ha kiderül, hogy utcára tette menhelyről kihozott csivaváját, Pete-et – értesült a TMZ.

A színésznő 4 éve fogadta örökbe a kiskutyát, és az örökbefogadási nyilatkozattal együtt azt is aláírta, hogy büntetést fizet, amennyiben a kutyus új tulajdonoshoz kerül. A szabályt annak érdekében hozták létre, hogy a menhely követni tudja, hová kerülnek a gondozottak – így elejét véve az esetleges állatkínzásnak és visszaéléseknek.

Pénteken egy állatorvos hívta fel a Kinder4Rescue menhelyet, hogy talált egy lesoványodott, gazdátlanul koborló kiskutyát, és amikor leellenőrizte az állat mikrochipjét, a menhely és Anna Faris nevével találkozott. A menhely dolgozói haladéktalanul megpróbáltak kapcsolatba lépni a sztárral, de nem válaszolt a hívásaikra.

A TMZ-nek nyiltkozó forrás szerint a színésznő és férje, Chris Pratt jelenleg nem is tartózkodik Kaliforniában, ám amint tudomást szereztek arról, hogy Pete újra a menhely lakója lett, intézedéseket tettek azért, hogy hazavihessék. A forrás szerint a pár távolléte idejére egy kedves családot is talált a kutyának, ám hogy csak ideiglenesen vagy tartósan adták át nekik a felügyeletet, egyelőre nem lehet tudni.

A menhely tulajdonosa máris feketelistára tette a színésznőt, akinek bizonyítania kell, hogy aktívan kereste az elveszett kutyát, ha szeretné elkerülni a pénzbüntetést, és egy esetleges pert, amit szerződésszegésért indíthat ellene a menhely.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek