Starity

Első fellépésére készül az Ayreon

2016. november 22. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre jelenik meg a formáció új lemeze, ennek fényében pedig most először fognak színpadra lépni.

hirdetés
Első fellépésére készül az Ayreon
Fotó: Tim Tronckoe

Az Arjen Lucassen által életre hívott csapat jövőre jelenteti meg vadonatúj nagylemezét, ami szokás szerint a metálvilág nagyjaival karöltve készül el. Az együttes már néhány vendégénekes kilétéről lerántotta a leplet, ám nyolc zenész bemutatása még várat magára.

A zenekar néhány órája jelentette be hivatalos Facebook-oldalán keresztül, hogy az új lemez mellé egy különleges fellépés is dukál, melynek érdekessége abban áll, hogy ez lesz az Ayreon első hivatalos megjelenése a színpadon. Mindezeken túl azt is megtudhattuk, hogy a koncerten olyan énekesek lesznek láthatóak és hallhatóak, mint a Jansen-nővérek, Marco Hietala (Nightwish, Tarot, ex-Sinergy), Tommy Karevik (Kamelot), Marcela Bovio (Stream Of Passion), Anneke Van Giersbergen és még sokan mások.

Az előadás egyébként 2017 szeptemberében kerül megrendezésre két napot ölel majd fel. Érdekesség, hogy a csapat munkásságára nem jellemző a színpadi fellépés, sőt a formáció alapítója már évek óta nem lépett reflektorfénybe, így ez egy igazán különleges alakalom lesz, mind Arjen, mind az együttes számára egyaránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek