Starity

Újdonsággal készül Tarja?

2016. november 22. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn énekesnő titokzatosan tudatta rajongóival, hogy készül valamire, ám azt még nem árulta el, hogy új kisfilmmel jelentkezik-e vagy új DVD-jét kezdi forgatni.

hirdetés
Újdonsággal készül Tarja?

Finnország hangja kicsit sem vesztegeti idejét, hiszen jelenleg is a nyár folyamán megjelent korongjait népszerűsíti világszerte, ám mindezek ellenére bőven van ideje jobbnál jobb meglepetésekkel előrukkolnia rajongói számára.

A Nightwish egykori énekesnője korábban már elárulta, hogy november folyamán fogja leforgatni legújabb DVD-jét Act II címmel, ami a 2012-es megjelenésű Act I nevezetű DVD második felvonásaként szuperál. Mindezeken túl Tarja nemrégiben néhány kép megosztásával közölte, hogy aki részt vesz a koncerteken és jó minőségű képeket készít, annak a fotója bekerül az Act II-höz indított pályázaton, amelyről több információt az énekesnő hivatalos weboldalán lehet olvasni. A finn szoprán azt is hozzátette, hogy már alig várja a legjobban sikerült felvételeket.

A finn szépség a mai napon tett közzé egy videót hivatalos Periscope-oldalán, miszerint lázasan készül valamire, ám azt nem árulta el, hogy mégis mire számíthatunk tőle, így csak találgatni tudunk, hogy egy esetleges kisfilm van-e tervben vagy már készül legújabb DVD-je.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek