Starity

James Corden lesz a 2017-es Grammy-gála házigazdája

2016. november 22. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Late Late Show műsorvezetője új, a zenével kapcsolatos nagyszabású szerepben bizonyíthat.

hirdetés

James Corden elsősorban késő esti talk show-jának Carpool Karaoke címre keresztelt szegmensével lopta be magát a köztudatba és nevét nemcsak Amerika-, hanem világszerte megismerték. A 38 éves brit származású tévés most izgalmas feladatot kapott a Recording Academy elnök vezérigazgatójától, ugyanis ő lesz a jövő évi Grammy-gála házigazdája.

Corden a nemes feladat elvállalásával LL Cool J-t váltja, aki az elmúlt öt évben vezette a díjátadót, hiányát pótolni pedig nem lesz egyszerű a szakemberek szerint. A műsorvezetőnek egyébként már van hasonló tapasztalata, hiszen idén ő vezette a Tony-gálát igen nagy sikerrel.

Borzasztóan megtisztelve érzem magam, amiért én vezethetem a Grammy-gálát jövőre. Ez a legnagyobb, legtekintélyesebb zenei díjkiosztó, éppen ezért hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy a részese lehetek az estének

– nyilatkozta James a lehetőség kapcsán.

Szerencsések vagyunk, amiért az elmúlt öt évben a magunkénak tudhattuk LL Cool J-t, és én személy szerint bízok abban, hogy James is hozni fogja ugyanezt a szintet a maga profizmusával és karizmájával a zenevilág legnagyobb éjszakáján

– bizakodott a díjátadó executive producere, Ken Ehrlich.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek