Starity

Meglepő titkot árult el Jennifer Aniston

2016. november 22. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 47 éves színésznő a BBC The One Show című műsorában vendégeskedett tegnap, ahol többek között szó esett jóbarátokos múltjáról is.

hirdetés
Meglepő titkot árult el Jennifer Aniston

Az NBC népszerű szitkomja, a Jóbarátok tíz évadot élt meg 1994 és 2004 között és nemcsak főszereplőinek (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Matthew Perry) hozta meg a világsikert, hanem a sorozat főcímdalát, az I'll be there for you-t szerző The Rembrandtsnak is.

Jennifer a The One Show-ban vendégeskedve bevallotta, hogy ha a tévét kapcsolgatja és belefut a Jóbarátok ismétlésébe, nem tudja megállni, hogy ne nézze meg az adott epizódot, amikor pedig arról kérdezték, hogy mit érez a széria főcímdalának hallatán, bevallotta, hogy még csak nem is kedvelte soha a popkuktúrába mélyen beivódott dalt.

Egyikünk sem volt igazán nagy rajongója a főcímdalnak. Kicsit úgy éreztük... nem is tudom. Táncolni egy szökőkútban? Kicsit furcsa. Megcsináltuk, mert ezt kérték tőlünk

– nyilatkozta Aniston.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek