Starity

Cheryl Cole szívesen segítene Louis Tomlinsonnak beindítani a szólókarrierjét

2016. november 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nagyon szeretne segíteni szerelme egykori One Direction-beli énekestársának.

hirdetés
Cheryl Cole szívesen segítene Louis Tomlinsonnak beindítani a szólókarrierjét
Fotó: Metro Illustration (via Getty Images)

A népszerű brit fiúcsapat tagjai lassan egy éve rebbentek szét és azóta mindannyian aláírtak egy-egy lemezszerződést – Louis Tomlinson kivételével. Ennek oka, hogy a 24 éves énekes az apasággal járó édes terhekkel és újonnan jött szabadsága kiélvezésével volt elfoglalva, Cheryl Cole azonban szívesen átvenné tőle a gyeplőt és addig vezetgetné, míg szerződést nem kap.

Az énekesnő ugyanis egy időre félretenné karrierjét és igéretes fiatal tehetségeket kutatna fel – Louis pedig minden kétséget kizáróan potenciális jelölt lehet számára. A kérdés már csak az, hogy a fiú akarja-e ezt egyáltalán?

Szeretek tehetségekre vadászni. Érzem, ha valakiben megvan az a bizonyus plusz

– nyilatkozta korábban a Hello! magazinnak Cheryl.

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy ha ennyire segíteni szeretne, miért nem párja, Liam Payne oldalán szorgoskodik, ám erre egyszerű a magyarázat: az énekes ugyanis már megkezdte szólólemezének munkálatait, egyedül is remekül boldogul, mi több, elkezdett stúdiózni Pharrell Williams társaságában, vagyis amire nincs szüksége, az egy, a munkájába belekontárkodó barátnő – még ha jó szándékú is.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek