Starity

Kendall Jenner kés alá feküdt?

2016. november 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves modell tegnap húgával közös könyvét népszerűsítette, a róluk készült képek láttán azonban mindenki Kenny felé fordította a figyelmét – nem ok nélkül.

hirdetés

Fotó: Instagram / Kylie Jenner

A Kardashian-Jenner családban talán épp Kendall az egyetlen, aki nem vetette alá magát semmilyen szépészeti beavatkozásnak, tegnap azonban döbbenten vették észre rajongói, hogy a modellnek feltűnően megvastagodtak ajkai – valószínűleg nem a véletlennek köszönhetően.

Mondd, hogy nem töltetted fel az ajkaidat!; Az egy szúnyogcsípés az ajkadon vagy mi?; Az ajkaid nagyobbak, mint Kylie-éi. Úgy voltál gyönyörű, amilyen voltál. Nincs szükséged felpumpálni a szádat – írták a felháborodott rajongók.

Tény, ami tény, Kendall ajkai valóban nagyobbnak hatnak, mint amilyennek megszoktuk őket, de Kylie-nak köszönhetően megtudhattuk, szó sem volt plasztikáztatásról. A hugi ugyanis bevallotta a Snapchaten, hogy ő készítette nővére makeupját a könyvbemutatóra, aki megengedte neki, hogy híressé vált sminktermékei által látszólagosan megnagyobbítsa ajkait.

A tegnapi rendezvényen láthatóan nagyobbak voltak ajkai, mint egyébként I Fotók: Instagram

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek