Starity

Új lakásba költözött a vőlegényével frissen szakított Dove Cameron

2016. november 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nemrég új lakást vett magának, amit most igyekszik otthonossá varázsolni.

hirdetés

A karácsony közeledtével még fontosabb lett Dove Cameron számára, hogy meghitté, lakályossá varázsolja új lakását. A szőke szépségnek egyébként is szüksége van a változásra, hiszen alig több, mint egy hónapja bontotta fel Ryan McCartanhoz fűződő eljegyzését, most pedig igyekszik kiélvezni újbóli egyedülállóságát.

Végre kipakoltam a dobozokat otthon. Kezd összeállni a dolog

– írta a Snapchaten az alábbi kép kíséretében, míg egy másik posztban így fogalmazott:

Tényleg próbálok rendet tenni az új lakásomban, de sehogy sem haladok, mert képtelen vagyok felhagyni a táncolással, olyan boldog vagyok.

Fotó: Snapchat / Dove Cameron

Dove és Ryan egyébként a Liv & Maddie forgatásán ismerkedett meg és szeretett egymásba, kapcsolatuk pedig három évig tartott. A színész áprilisban kérte meg kolléganője kezét és már az esküvőt tervezgették, amikor a szőkeség úgy döntött, másmilyen jövőt szán önmagának.

Jól vagyok. A halálomig szeretni fogom Dove-ot. Rengeteg szeretettel viszonyulunk a másik felé. Tudod, ő hozott egy döntést, és én, mivel szeretem őt, tiszteletben tartom ezt

nyilatkozta Ryan nem sokkal a szakítás után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek