Starity

Justin Bieber kiütéssel jutalmazta egyik rajongója lelkesedését – videó

2016. november 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves kanadai énekes egyre jobban eltávolodik rajongóitól – egyiküket közeledését a minap egy hatalmas ütéssel fogadta.

hirdetés

Justin Bieber idén többször is hangot adott annak, mennyire megterhelőnek érzi rajongói szeretetét, így az év első felében lemondta az összes Meet & Greetet, a közelmúltban pedig fellépését szakította félbe, amiért közönsége képtelen volt abbahagyni a sikoltozást. A botrányok sorának azonban koránt sincs vége, hiszen legutóbb durván megütötte egyik fanatikusát.

Történt ugyanis, hogy az énekes egy sötétített ablakú Mercedesben érkezett meg barcelonai fellépésére, rajongói pedig már a helyszínen várták. Justin a lehúzott ablakon át nézte az őt éljenző tömeget, amikor az egyik fiatalember megközelítette az autót, és behajolt, hogy mondjon neki valamit, amit az énekes egy hatalmas ütéssel „jutalmazott” – ezt pedig a TMZ egyik munkatársa sikeresen fel is vette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek