Starity

Szólóban folytatja tovább Meng Jia

2016. november 23. 11:11   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Drip címmel jelent meg Meng Jia első önálló dala – ezzel kezdetét vette szólókarrierje –, valamint a szerzeményhez forgatott videoklip is napvilágot látott.

hirdetés
Szólóban folytatja tovább Meng Jia

Májusban vált el Meng Jia és a JYP Entertainment útja, s ennek eredménye képpen a miss A nevezetű formációból is kivált. Nem sokkal később, júniusban kötött szerződést a kínai Banana Culture ügynökséggel, így hazája, Kína felé vette az irányt. Először október elején röppent fel a hír, hogy a 27 éves idol hamarosan szólistaként fog bemutatkozni, és a hír igaznak bizonyult, hiszen november 10-én hivatalosan is beharangozták szólóban való bemutatkozását.

Első digitális kislemeze 给我乖 (Drip) címmel november 15-én jelent meg, a dalhoz forgatott videoklip pedig három nappal később, november 18-án került feltöltésre. Maga a dalt EDM elemekkel fűszerezte meg, amihez egy engergikus klipet is forgatott. Érdekesség, hogy a rövidfilmet Dél-Koreában készítették: a rendezői feladatokat Tiger Cave látta el, a koreográfia pedig Jonte Moaning és Kim Hwa Young nevéhez fűződik.

A rajongók pozitívan fogaták az egykori miss A-tag szólódebütálását, akinek első albuma Give Me Good címmel a közeljövőben kerül a boltok polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek