Starity

2017 elejére ígéri második szólólemezét Fergie

2016. november 24. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Habár idén tervezte kiadni második szólólemezét, Fergie változtatott tervein. Rajongóinak azonban nincs oka aggódni: ami késik, nem múlik.

hirdetés

Alig két hete jelent meg Fergie legújabb dala, a Life Goes On, a rajongók már elkezdték találgatni, hogy vajon a Dutchess Beyoncé-módra szeretné-e megjelentetni idén második nagylemezét, a Double Dutchesst. A pletykák viszont nem bizonyulnak igaznak.

Fergie nemrég a Facebook Los Angeles-i központjából jelentkezett be élőben, ahol több rajongói kérdésre is választ adott. Többek között elárulta, hogy számára legkínosabb beceneve a gyerekkorában ráaggatott Spacey Stacy, és van egy különleges, rejtett tehetsége is. A legérdekesebbnek azonban az bizonyult, amikor következő szólólemezéről kérdezték, melyre részletes választ adott az énekesnő.

Készen állok rá, hogy kiadjam ezt az albumot. Már rögzítve van. Elkészült és jövő év elején fog megjelenni. Sajnálom azokat, akik régóta várnak erre és azt is, hogy ennyi ideig tartott, de van egy gyerekem és egy férjem és szükségem van az alvásra, valamint nagyon törődtem vele [az albummal]. De remélem, meg fogja érni

– mesélte Fergie, és elmagyarázta, hogy a korong bővelkedik majd pop, hip-hop és reggae elemekben, ám összességében nosztalgikus hangulatúra sikeredett. Bevallása szerint a magánélete inspirálta a dalokat, amit azért is élvezett nagyon, mert a Black Eyed Peas tagjaként nem tehette / teheti meg, hogy a személyes dolgairól énekeljen.

Fergie készül még idén más meglepetéssel is, ugyanis hamarosan megjelenteti a Life Goes Onhoz készült kisfilmet is, melyhez már kaptunk egy kisebb betekintőt. Íme!

 

Fergie (@fergie) által közzétett videó,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek