Starity

Egy vagyonért kelt el Bella eljegyzési gyűrűje az Alkonyat aukcióján

2016. november 24. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan az Alkonyat-őrület a filmsorozat végetértével be is fejeződött, a rajongók azonban a mai napig szívük melegében őrzik Bella és Edward romantikus történetének emlékét.

hirdetés

Fotó: Summit Entertainment

Múlt hétvégén, azaz november 19-én és 20-án, a Hollywood Chinese Theaterben került megrendezésre az a nagyszabású aukció, melynek keretein belül kalapács alá került 900, az Alkonyat-sorozatban feltűnt ikonikus tárgy. Rajongók ezrei csatlakoztak a licithez, így szép összeg gyűlt össze a rendezvény végeztével.

Az egyik legizgalmasabb tárgynak a Kristen Stwart életre keltett Bella Swan által viselt eljegyzési gyűrű volt, melyet a Robert Pattinson alakította Edward Cullen húzott fel a lány ujjára. A gyönyörű ékszerre több mint ezer ajánlat érkezett, végül egy rajongó vihette haza 16800 dollárért, ami átszámítva közel ötmillió forintnak felel meg. 

Mivel kedvenceikről volt szó, a rajongók nem fukarkodtak: kisebb vagyonért kelt el Edward naplója (7800 dollár = ~ 2.2 millió forint) és Bella egyik kosztümje is (8400 dollár = ~ 2.4 millió forint).

Nagyon izgatottak voltunk, amiért ilyen nagy érdeklődés övezte ezt az exkluzív eseményt és amiért ilyen sokan részt vettek rajta. Az Alkonyat-filmek globális viszonylatban is hatalmas népszerűségnek örvendtek, így evidens volt, hogy a világ minden tájáról érkeznek majd felajánlások a hétvége folyamán. Az Alkonyat-rajongóknak az aukciónak köszönhetően remek lehetőségük nyílt arra, hogy ők is birtokoljanak egy darabot ebből a szenzációból, mi pedig nagyon büszkék vagyunk, amiért a Lionsgate segítségével sikerült tető alá hoznunk a projektet

– nyilatkozta a rendezvény szervezését lebonyolító Prop Store vezető tisztségviselője, Brandon Alinger.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek