Starity

Bizarr! Ezzel a módszerrel tartja formában magát Selena Gomez

2016. november 24. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő tavaly nyáron felszedett pár pluszkilót, ami miatt sokáig cikizték, így azóta még jobban odafigyel a külsejére.

hirdetés

Selena Gomez jobb formában van, mint valaha! A barna hajú szépség augusztusban vonult be egy rehabilitációs klinikára, ahol mentális egészsége érdekében kezelték, és láthatóan jó munkát végeztek orvosai. A színész-énekesnő egészségesnek tűnik, emellett alakján sem találni hibát – ez utóbbira amúgy is kínosan ügyel. 

Selena nemrég az ELLE magazinnak adott interjút azzal kapcsolatban, hogyan tartja formában magát, és kiderült, hogy közel sem a szokványos módot részesíti előnyben, hiszen bevallása szerint nem nagyon szeret edzeni.

Nem vagyok túl fegyelmezett, ha edzésről van szó. A tréneremmel, Amy Rosoff Davisszel úgy egy éve kezdtünk el együtt dolgozni. Amikor elkezdődött a turné, szerettem volna lépést tartani és nem feladni a mozgást. Egészséges akartam lenni és jól érezni magam. Szerettem volna biztos lenni abban, hogy a lehető legjobbat hozom ki magam a fellépésekre a rajongóim kedvéért

– nyilatkozta SelGo, majd elárulta, hogy pontosan minek is köszönheti irigylésre méltó alakját.

Túrázni szoktunk, illetve van egy pilatesgépünk is. Van egy izzasztó ágyam, ami úgy néz ki, mint egy burritó. Csak becsomagolom magam, izzadok 45 percet és kész is vagyok. Apróságok ezek, melyekkel egészségesen tartom magam és amik segítenek koncentráltnak maradnom.

A riportert természtesen nagyon érdekelte ez a különleges izzasztó ágy, amiről Selena beszélt, így rákérdezett, hogy pontosan hogyan is néz ki egy ilyen edzés, és miért olyan hatékony.

Egy melegítőben befekszel ebbe az ágyba, becsomagolnak téged és csak fekszel 45 percen át, kiizzadva a testedben felhalmozódott méreganyagokat. Tudom, hogy furcsán hangzik, de csak egy óra az egész. Nem szabad utána rögtön lezuhanyozni, mivel a kiizzadt méreganyagokban találhatóak olyan természetes kollagének, melyek segítenek lágyabbá, selymesebbé tenni a bőrödet. Fantasztikus érzés! Ez a módszer teljesen megváltoztatta a bőrömet és a testemet. Nagyon jó érzés.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy úgy próbálja óvni a bőrét, hogy csak ritkán festi magát, a sminkjét pedig mindig alaposan lemossa – addig ágyba sem bújik esténként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek