Starity

Nádai Anikó rajongói nem győznek aggódni kedvencükért – nagyon lefogyott a műsorvezető

2016. november 24. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub műsorvezetője tavaly nyáron adott életet első gyermekének, azóta pedig nemcsak visszanyerte szülés előtti alakját, hanem túl is szárnyalta azt.

hirdetés

Júliusban szexi fotósorozat készült Nádai Anikóról és akkor nyilvánosságra is hozta, hogy elégedetlen alakjával – úgy érzi, túlságosan vékony lett. A fogyás azóta sem állt le, a barna hajú szépség még vékonyabb lett, így nem csoda, ha rajongói is aggódni kezdtek egészsége miatt. Anikó azonban nem beteg, saját bevallása szerint egyszerűen képtelen hízni.

Úgy érzem, már túl vékony vagyok a 45 kilómmal a 170 centiméteres magasságomhoz. Sokan betegnek hisznek a súlyom miatt, de hiába eszem folyamatosan, egyszerűen egy dekát sem tudok hízni

– nyilatkozta a HOT! magazinnak a népszerű tévésztár. 

Anikó egyébként úgy véli, hogy a rendszertelen táplálkozás, a rengeteg gyorsétel is szerepet játszik súlya ingadozásában, így azt fontolgatja, hogy táplálkozási szakértő segítségét kéri.

Fotó: Wellness magazin

via Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek