Starity

Kanye West összeomlott! Pszichiátrián kezelik a rappert

2016. november 24. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja teljesen kiborult a színpadon: két dal előadása után egy órán keresztül ócsárolta az ipart, majd levonult a színpadról, feldühítve a tömeget. Rajongói még nem tudták akkor, Kanye összeomlott idegileg.

hirdetés

Kanye Westet november 21-én kórházba szállították, ahol, mint azóta kiderült, pszichológus kezeli most a rappert. A Saint Pablo turnéjának utolsó állomásait végleg lemondták.

West még szombaton borult ki állítólagos barátaira: becsmérelte Beyoncét, aki felé sem néz, Jay Z-t, aki legutóbbi felhívására sem látogatta meg, mikor várta, de Hillary Clinton is kapott tőle hideget-meleget. A rapper két dalt adott elő, majd egy órán keresztül osztotta az észt, végül pedig levonult a színpadról. Az aréna kántálni kezdte a Fuck Kanye-t, akit időközben mentő szállított el.

Felesége Kim Kardashian-West New Yorkból (egy üzleti megbeszélésről) repült azonnal Los Angelesbe, hogy támogassa őt. Vele tartott két testvére, s édesanyja is.

Egy közeli forrás elárulta, hogy Kanye nem bírta tovább a terheket. Állítólag házassága is megromlott Kim rablása után, hiszen még mindig magát hibáztatja a történtekért.

Egyszerűen besokallt. Az apaság terhe, az emberek megjegyzései felé, az új album, turnézás, és Kim rablása. Minden összejött most. Egy kis pihenés után rendben lesz

– mondta Kim édesanyja, Kris Jenner.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek