Starity

Először kapták lencsevégre Dylan O'Brient új filmje forgatásán

2016. november 24. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves színészt tegnap fotózták le Rómában új filmje, az American Assassin forgatásán.

hirdetés

Dylan O'Brien márciusban szenvedett balesetet Az útvesztő: Halálkúra forgatásán, amikor egy akciójelenet során elütötte egy autó. Ezt követően hosszú felépülési folyamat várt a színészre, aki azóta nemcsak befejezte a filmet, hanem még volt ideje beugrani a Teen Wolf utolsó évadára is, hogy még egyszer utoljára Stiles Stilinski bőrébe bújjon.

Dylan ezt követően főszerepet kapott a már korábban említett American Assassin című akció thrillerben, melyben egy CIA-ügynököt kelt életre. Tegnap Rómában kapták lencsevégre az egyik forgatási szünetben, amikor épp a stábtagokkal beszélgetett és nemcsak arról bizonyosodhattunk meg, hogy teljesen felépült, hanem annak is szemtanúi lehettünk, hogy a szokásostól kicsit hosszabbra növesztette a haját.

Fotó: AKM-GSI

Dylant egyébként jelenleg keddenként, az MTV sikersorozatában, a Teen Wolfban láthatják rajongói; a főszereplésével készült Az útvesztő-trilógia harmadik része pedig várhatóan 2018 januárjában kerül a mozikba. Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy a jelenleg forgatás alatt lévő produkcióra mikor válthatunk majd jegyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek