Starity

A Nightwish visszatérése ütősebb lesz, mint valaha

2016. november 24. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn csapat jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti, ám Floor eközben sem tétlenkedik.

hirdetés
A Nightwish visszatérése ütősebb lesz, mint valaha
Fotó: Ville Akseli Juurikkala

Néhány hónapja ért véget a Nightwish világkörüli turnéja, így a csapat most jól megérdemelt pihenését tölti. A Tuomas Holopainen vezette együttes legközelebb 2018-ban hallat majd magáról, ugyanis vélhetően akkor kerül az üzletek polcaira legújabb stúdiólemezük.

Floor Jansen – a zenekar immáron harmadik énekesnője – nemrégiben a Blabbermouth nevezetű lapnak adott egy rövid interjút, melyben elárulta, hogy a csapat visszatérése minden eddiginél erősebbnek bizonyul.

Évek óta titokban készülünk valamire, egy különleges dologra, de ennél többet nem mondhatok. Úgymond visszavágunk saját magunknak az egy év kihagyásért, persze jó értelemben. Mindössze csak szünetet tartunk, hiszen rengeteg fellépés és utazás áll mögöttünk, a gyermekem pedig jövőre megszületik. De utána minél hamarabb színpadra szeretnénk állni

– árulta el a ReVamp egykori frontasszonya.

Mint ismeretes, Floor imád a színpadon lenni – jelenleg a Raskasta jouluaval koncertezik, de szabadidejében az Ayreon is dolgozik, akik jövőre jelentetik meg legújabb albumukat, melyen a Jansen-nővérek ismétеlten hallhatóak lesznek. Mindezeken túl, korábban már azt ismegtudhattuk, hogy az új Nightwish-album is készülőben van, és bár Tuomas még nem írt dalokat, de már tudni lehet, hogy az újdonság az Endless Forms Most Beautiful jegyeit magán viselve fog elkészülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek