Starity

Betegség miatt fogyott le Szabó Zsófi

2016. november 25. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub népszerű műsorvezetőjének életmódot kellett változtatnia egészsége érdekében.

hirdetés

Tévednek azok, akik azt hiszik, álomesküvője miatt fogta szigorú diétára magát Szabó Zsófi. A tévésnél ugyanis inzulirezisztencia alakult ki, emiatt pedig a korábbiaknál sokkal jobban oda kellett figyelnie arra, mit fogyaszt, amennyiben el akarta kerülni az 1-es típusú cukorbetegség kialakulását.

Új életmódjának köszönhetően több kilótól is megszabadult a szőke szépség, akinek bár hiányoznak az édes bűnözések, nem tagadja, hogy sokkal jobban érzi magát a bőrében most, hogy kevesebbet mutat alatta a mérleg.

Fotók: Borzi Vivien

Olyan magas inzulintúlterhelést mutatott ki a vérem, ami eléggé veszélyes, mert ez a szint előzi meg az 1-es típusú cukorbetegséget, amit már injekcióval kell kezelni. Nagyon szigorú diétán vagyok. Sokat küzdöttem a súlyommal, sokszor kezdtem már fogyókúrába, de tartós eredménye sosem volt, mert nem bizonyultam elég kitartónak. Most szigorúan betartom az előírásokat, mert fontos számomra az egészségem

– nyilatkozta a Blikknek Zsófi, és azt is bevallotta, hogy a kezdeti időszak nagyon nehéz volt számára, depresszióba is esett, de szerencsésen túltette magát a dolgon.

Azt mondta a gasztroenterológus, hogy amúgy én egy vékony nő lennék. Ezzel szemben mindig volt rajtam egy kis felesleg, és előszeretettel könyveltek el húsos lánynak, ami nem esett jól. Régen bántottak azért, mert kövér vagyok, most a fogyás miatt támadnak, ezért döntöttem úgy, hogy beszélek a betegségemről

– tette hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek