Starity

A Tinderen keresed az igazit? Íme 15 történet azoktól, akiknek nem jött be

2016. november 25. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az internet korát éljük, még mindig szükség van a személyes kapcsolatokra. Mindegy, hány ismerősünk / követőnk van a közösségi oldalakon, lehetünk magányosak. Cikkünkben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, melyek főszereplői a népszerű társkereső alkalmazás, a Tinder segítségével próbálták megtalálni életük párját, ám nem igazán jött össze nekik. És hogy mely pillanatok voltak a legrosszabbak? Íme!

hirdetés

1. A randi legrosszabb pillanata az volt, amikor kivette a fogsorát és beledobta az asztalon álló pohár vízbe.

2. A srác, akivel pár hete randiztam, megkérdezte, hogy megfésülhetné-e a hajam az édesanyja hajkeféjével... aki akkor már tizenkét éve halott volt.

3. A negyedik randikon történt. Nála voltunk és a focimeccset néztük. Vagyis néztük volna, mert helyette inkább összebújtunk. Csalódott lehetett, amiért én néztem is a mérkőzést, mert amikor az engem átölelő karjára néztem, megláttam, hogy a következő randiját egyezteti egy másik lánnyal a Tinderen, és még volt pofája megkérdezni ezután, hogy mikor találkozunk újra...

4. Közölte velem, hogy az az elvárása, hogy minden nap szexelünk majd.

5. Már a randi elején beláttam, hogy a srác nem az esetem, de úgy voltam vele, hogy udvariasságból maradok egy kicsit. Fél óra múlva megkérdezte, lenne-e kedvem tequilázni. Hamar leléptem ezután. Egy hét múlva küldött egy csokor virágot a munkahelyemre egy nyálas verssel, melyben szerelmet vallott. 

6. A srác egész idő alatt az anyukájáról beszélt, a szar helyett pedig kakit mondott.

7. A pasi értem jött az első randin, majd elővett egy képet a pénztárcájából, amin egy modell volt menyasszonyi ruhában. Megmutatta ezt az anyukámnak, és közölte, hogy azt szeretné, ha a majdani felesége ezt viselné az esküvőjükön.

8. A fiú, akivel randiztam, bevallotta, hogy mivel lelkes kerékpáros, leborotválta a lábát. Aha, persze! Később kiderült, hogy valójában csak szeret női ruhákba bújni. Leginkább az enyémekbe...

9. Egy kávézóba beszéltük meg a randevút a kiszemeltemmel. Egyszer csak elkezdte a zsebeibe tömködni a kitett cukros tasakokat, amikor megkérdeztem tőle, mi a fenét csinál, erre közölte, hogy ellopja őket.

10. Volt egy srác, akivel egymás mellett ültünk, így kezdtünk ismerkedni, flörtölni. Amikor aztán felálltam, azt mondta: Nahát, magasabb vagy, mint gondoltam. És nem jó értelemben.

11. A haverom nem a legokosabb fickó. Felszedett egy csajt és elvitte egy motelba. Amikor beléptek a szobába, a csaj azt mondta, kint felejtette a pénztárcáját a kocsiban, és nem bánná-e, ha kiszaladna érte. A haverom persze nem bánta, odaadta neki a kulcsot. Amikor öt perc múlva sem jött vissza, utánament, hogy megnézze, mi történt, a kocsija pedig már nem volt sehol.

12. A pasim közölte velem, hogy egy másik nőbe szerelmes... az édesanyjába.

13. Már három randin túl voltunk a sráccal, akit a Tinderen ismertem meg, amikor elhatároztuk, hogy elutazunk kettesben a hétvégére. Jó partinak tűnt: klassz munkája volt, jól öltözött és tanult volt. Minden rendben volt egészen addig, amíg el nem indultunk a vakáció helyszínére... elkezdett sírni és magyarázkodni, hogy az elmúlt tizenegy évet a sitten töltötte, aztán megkérdezte, volna-e kedvem találkozni a szüleivel... Ezt követően még két hónapig jártunk, de nem vagyok büszke rá.

14. Volt egyszer egy találatom egy katona sráccal. Egy hét üzengetés után aztán bevallotta, milyen mocskos álmai voltak rólam és szerelmet is vallott.

15. Az egyetlen tinderes randimon történt, hogy a nő, akivel randiztam, bevallotta, hogy az elkövetkező néhány hónap múlva teherbe szeretne esni.

via Metro, BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

ciki randi pasi Tinder
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek