Starity

Újabb élőfelvételes kisfilmmel jelentkezett a Nightwish

2016. november 25. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Decemberben jelenik meg a finn csapat legújabb DVD-je, amelyről ismételten egy élőfelvételes kisfilm került nyilvánosságra.

hirdetés

December 16-án, illetve január 6-án kerül az üzletek polcaira Finnország legnépszerűbb metálzenekarának legújab DVD-je, amely az eredeti tervek szerint november elején kellett volna, hogy megjelenjen. Az újdonságról egyébként két élőfelvételes kisfilm már bemutatásra került, a Shudder Before The Beautiful, valamint az Alpenglow képében. Mindezeken túl, nemrégiben már egy előzetest is közzétett a Tuomas Holopainen vezette formáció.

Ezúttal egy újabb videóval örvendeztették meg a rajongókat, amely a Stargazers című számhoz készült, és a finnországi Tamperében került rögzítésre. A dal érdekessége mindössze annyi, hogy az egykoron Tarja Turunen vezette csapat második lemezén, az 1998-as megjelenésű Oceanbornon kapott helyet, amivel a szimfonikus metál nagyjai berobbantak a köztudatba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek