Starity

Miss Supranational 2016: Kocsis Korinna az egyik legnépszerűbb induló

2016. november 26. 12:12   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű magyar modell, Kocsis Korinna nagy népszerűségnek örvendhet. A Miss Supranational verseny indulói közül a hatodik helyen áll az internetes szavazások alapján.

hirdetés
Miss Supranational 2016: Kocsis Korinna az egyik legnépszerűbb induló
Fotó: Instagram

Lehet, hogy idén ott lesz a magyar lány a Miss Supranational a legszebb öt versenyzője között, a világverseny döntőjén? Bár ez még csak december 2-án derül ki, de Kocsis Korinna az egyik legnépszerűbb az indulók között. A modell egy hete utazott Lengyelországba, és a szépségipar két vezető platformjának szavazása alapján a 6., illetve a 15. helyet foglalja el. 

Korinna mellett 71 lány verseng a megtisztelő címért, de a lány elmondása szerint barátságosan telnek a mindennapok. A magyar szépség elmesélte, hogy véleménye szerint a a brazil és mexikói lány a legesélyesebb a győzelemre. Azonban nem szeretne esélyeket latolgatni, hiszen úgyis a zsűri dönt majd, akik között ott lesz a  a 2011-es győztes, a lengyel Monika Lewczuk és a 2010-es Miss Supranational, a panamai Karina Pinilla, aki elmondta, hogy szerinte az idei mezőny a legerősebb.

Korinna egyébként nagyon jól érzi magát Lengyelországban, de biztos benne, hogy amint közeledik a döntő, mindenki egyre feszültebb lesz. 

Minden nap eseménydús, ugyanakkor nagyon fárasztó is, hiszen kora reggel kelünk és késő éjszakáig dolgozunk - hol próbálunk a december 2-i élő show-ra, máskor alversenyeken mutatkozunk be a zsűri előtt. A mai nap is hasonlóan nézett ki: délelőtt még csoportokba osztva forgattuk az imidzs filmjeinket, délután már ismét próbára megyünk. A szervezők azért arra is figyelnek, hogy a sok munka mellett egy kis kikapcsolódásra is jusson időnk:egyik nap például Varsót jártuk be egy városnézés erejéig, este pedig Szlovákiába indultunk, ott folytatódott a felkészülés. 

mesélte Korinna, akire egyébként a Miss Supranational hivatalos oldalán lehet szavazni, akire pedig a legtöbb szavazat érkezik, automatikusan bekerül a legszebb 16-ba. A szavazatok jelenlegi állása szerint Miss India és Miss Myanmar vezetik a népszerűségi listát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek