Starity

Magyarországra látogat a Saxon!

2016. november 26. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban már bejelentettük nektek Alice Cooper Magyarországra érkezését, most pedig újabb nevekkel gazdagodott a fesztivál.

hirdetés
Magyarországra látogat a Saxon!

A FEZEN Fesztivál idén sem rest, igazi bulit terveznek augusztusban esedékes jubileumukra, amit az eddig elárult fellépők listája is bizonyít. Nemrég arról számoltunk be nektek, hogy e fesztivál keretein belül hazánkba látogat Alice Cooper, aki az elmúlt húsz évben legfeljebb magánemberként járt országunkban, de most újabb három névvel bővült a fesztivál listája. Magyarok közül eddig csak egy fellépőt tudunk biztosra, ami nem más, mint az idén harminc éves Ossian zenekar, ami augusztus 2-án nyitja a fesztivált két külföldi zenekar, a Therion, valamint a Blind Guardian társaságában.

A rajongók azonban leginkább az idén negyven éves Saxon zenekar érkezésére kapták fel a fejüket.

2017-ben visszatér a FEZEN-re az Ossian – a német progresszív metal nagyágyú Blind Guardian és a közel 30 éve működő svéd szimfonikus metal alakulat, a Therion társaságában nyitja augusztus 2-án a 20 éves jubileumi fesztivált! Az augusztus 3-ra már bejelentett Alice Cooperhez csatlakozik a brit heavy metal egyik legendás zenekara, a Saxon

– olvasható a fesztivál honlapján

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek