Starity

Tuomas Holopainen: „Büszke vagyok az új albumra"

2016. november 27. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nightwish frontemberét nemrégiben egy ukrán fan club kapta mikrofonvégre, aki egy rövid interjú keretein belül mesélt jövőbeli terveiről.

hirdetés
Tuomas Holopainen: „Büszke vagyok az új albumra"
Fotó: Ville Akseli Juurikkala

A Nightwish frontembere nemrégiben az ukrán Nighthearts fan clubnak nyilatkozott jövőbeli terveiről, de legutóbbi korongjukról is ejtett néhány szót.

Őszintén megmondom, várom, hogy hosszabb ideig otthon lehessek. Kertészkedéssel foglalom majd le magam, elutazgatok ide-oda, egy ideig még biztosan nem foglalkozom zenével. Szerintem az egész zenekarra ráfér egy kis szünet. 20 éve folyamatosan dolgozunk, és az Endless Forms Most Beautiful egyfajta csúcspont a karrierünkben.

– árulta el a finn zenész, majd így folytatta:

Miután rögzítettük a dalokat, éreztem, hogy ez az eddigi leütősebb munkám. Büszke vagyok a lemezre, a csapatra, de különösen az utolsó dalra (The Greatest Show On Earth - a szerk.). Mind lelkileg, mind zeneileg, mind spirituálisan egyaránt  jóllakottnak érzem most magam. Beletelik egy kis időbe, mire új élményekről tudok írni, de remélhetőleg a 2017-es esztendőben sikerül ihletet merítenem ehhez.

– vallotta Tuomas.

A csapat egyébként december 16-án, valamint január 6-án jeleníti meg legújabb DVD-jét, amely a Vehicle Of Spirit elnevezést kapta, és amiről néhány felvezetőt már megtekinthettünk. Mindazonáltal már az új Nightwish-album is kilátásban van, ám Tuomas még nem írt dalt, és az elmondottak alapján egy ideig nem is tervezi, hanem inkább jól megérdemelt pihenését tölti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek