Starity

Bódizs Veronika: „Az önbizalmamon még dolgozom”

2016. november 27. 14:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy pszichológiai teszten, két évvel ezelőtt, Veronika önbizalmát mérték fel: tíz pontból mindössze kettőt szerzett. Ez amiatt lehet, hogy a szépségkirálynő lelke mélyen fájó titkokat őriz.

hirdetés
Bódizs Veronika: „Az önbizalmamon még dolgozom”
Fotó: TV2

A gyönyörű Bódizs Veronikát egy hete koronázták Miss Universe Hungaryvé. A mindig kedves és mosolygós lányról nem is gondolnánk milyen dolgokat kellett átélnie a múlban. A huszonnégy éves modell a Borsnak mesélt múltjáról, és arról, hogy  mi miatt nincs elég önbizalma.

Édesanyám  egyedül nevelt fel engem és a három testvéremet. A két nővérem, Janka és Eszter huszonhat évesek, a húgom, Ági huszonkettő, én vele, az ikrek meg együtt laktak egy szobában. Anyám gyógytornász, a munkájából adódóan nem lehetett sokat keresni, de baráti és családi összefogásnak köszönhetően tényleg tisztességben, becsületben nevelt minket. Azt nem éreztem, hogy nélkülözünk, de új és méregdrága ruhákról, ajándékokról nem is álmodhattunk. Igaz, nem is úgy neveltek minket, hogy ezekre vágyjunk. Édesanyám egy erős nő, ezért is ő a példaképem.

nyilatkozta a szépségkirálynő, aki elmesélte azt is, hogy dolgozni önbizalmának fejlesztésében, és rengeteget edzs majd, hogy magabiztosan álljon a Miss Universe színpadán és méltón képviselje Magyarországot a világ legnagyobb szépségversenyén, melynek döntője 2017. január 30-án lesz. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek