Starity

Naomi Watts: „A változás mindig ijesztő”

2016. november 28. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő két hónapja jelentette be, hogy véget ért szakmabeli párjához fűződő tizenegy éve tartó kapcsolata, most pedig szót ejtett arról, hogyan éli meg ezt a cseppet sem könnyű időszakot.

hirdetés

Naomi Watts és Liev Screiber kapcsolata kívülről tökéletesnek tűnt, ők voltak az amerikai álom megteremtői: harmonikus párkapcsolat, szakmabeli sikerek és két gyönyörű gyerek – mindezt a magukénak tudhatták, ám valami mégis elromlott közöttük, ezért úgy döntöttek, okosabb, ha külön utakon keresik a boldogságot.

Szakításuk hírének bejelentése óta két hónap telt el, a színésznő azonban még mindig nem dolgozta fel, hogy életének ezen hosszú fejezete végére pont került. Érzéseiről az ausztrál The Daily Telegraph-nak nyilatkozott.

Úgy érzem, jelenleg jó helyen tartok az életemben, és szeretnék biztosra menni: azt akarom, hogy a srácaim egészségesek és boldogok legyenek és a dolgaink jól alakuljanak. Ezt kívánom mindannyiunknak. Úgy érzem, nem számít, hogy az ember híres-e avagy sem, a változás mindenki számára ijesztően hat. Ennek hátterében az áll, hogy a változás valami újat hoz, ez pedig azt a kíváncsiságot eredményezi, mely által azon kezdünk tűnődni, vajon hogyan alakulnak majd a dolgok.

A színésznő egyébként munkával foglalja el magát: jelenleg a Netflix legújabb sikervárományos szériáját, a Gypsyt forgatja, melyet jövőre mutat be a csatorna, emellett pedig izgatottan várja az ünnepeket, de egyelőre még nincsenek konkrét tervei.

Jelenleg is az idei karácsonyi programon dolgozom. Nyilván szeretnék hazamenni Ausztráliába, de jelenleg egy tévéműsoron dolgozok, így korlátozott idő áll a rendelkezésemre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek