Starity

Paranoiával és depresszióval küzd Kanye West

2016. november 28. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igen rossz bőrben van a botrányhős rapper, akit jelenleg is a pszichiátrián kezelnek.

hirdetés

Az idei év igen sűrűre sikerült Kanye West számára, hiszen számtalan összetűzés, nyilvános veszekedés és botrány után nemrégiben lemondta fellépéssorozata fennmaradó állomásait, majd beutaltatta magát a kórházba. Eleinte arról szóltak a beszámolók, hogy a rappert kimerültség miatt kezelik, ám hamar kiderült, hogy komolyabb a baj, ugyanis Kanye átkerült a pszichiátriára.

Legfrissebb információink szerint Kim Kardashian férje paranoiával és depresszióval küzd, de ezek nem mostanában alakultak ki nála – már jó ideje érlelődtek a felszín alatt. Kanye ugyanis nehezen tud megbirkózni a személyét érintő kritikákkal, a sikerrel és az újbóli apává válás, valamint felesége kirablása sem könnyítette meg a helyzetét. Mentális problémák azonban ide vagy oda, ha értesüléseink nem csalnak, a rappert a mai napon hazaengedik a kórházból, hogy szerettei körében lábadozhasson és készülhessen a küszöbön álló ünnepekre.

Egyszerűen besokallt. Az apaság terhe, az emberek megjegyzései felé, az új album, turnézás, és Kim rablása. Minden összejött most. Egy kis pihenés után rendben lesz

– nyilatkozta nemrég Kris Jenner veje állapotával kapcsolatban.

via Sugarscape

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek