Starity

Most aztán bajban van! Kylie Jennert perrel fenyegeti egyik kollégája

2016. november 28. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik Los Angeles-i székhelyű sminkmester készül bíróság elé citálni a szépségiparban szintén érdekelt tévésztárt.

hirdetés

Kylie Jenner hosszú előkészítési folyamat után idén indította be saját nevével fémjelzett, sminktermékeket forgalmazó márkáját, ami hamar meghódította magának a világot. A különleges design, a tartós festék, a pigmentált textúra és a gyönyörű színek azóta nemcsak bekerültek a köztudatba, hanem ráadásul a világ egyik legjobban fogyó sminktermékei is lettek, de úgy tűnik, ezzel együtt Kylie egy igen macerás peres ügyet is a nyakába vett.

Vlada Haggerty, a Los Angeles-i sminkmester – akinek szintén saját makeup kollekciója van – azt fontolgatja, hogy bíróságra viszi Kylie-t, mivel a 19 éves tévésztár márkája az övéhez hasonló színekkel, termékekkel és designnal operál. Igazát bizonyítandó előterjesztett néhány kampányképet, melyeken valóban szembetűnő a hasonlóság, így amennyiben Kylie nem hajlandó az egyezkedésre, úgy komoly jogi procedúrára számíthat.

A botrány egyébként nem sokkal azután robbant ki, hogy Kylie párja, Tyga ellen újabb per indult. A rapper az elmúlt években jóformán csak pereskedett, így nem csoda, hogy alig van pénze arra, hogy visszatérjen a stúdióba új korongját rögzíteni...

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek