Starity

Bella Hadid és The Weeknd szakítása mégsem végleges?

2016. november 29. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Két és fél hete ért véget a modell és az énekes kapcsolata, tegnap azonban ismét egymás társaságában mutatkoztak.

Tegnap írtunk róla, hogy napjaink legnépszerűbb szupermodelljei egy magángéppel elrepültek Párizsba, az idei Victoria's Secret Fashion Show helyszínére. Természetesen a lányok napjai kemény munkával, próbákkal és gyakorlással telnek november 30-áig, ám a szünetekben engedélyezett nekik, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak és élvezzék a fény városa által nyújtott lehetőségeket.

hirdetés

Bella és barátnői tegnap este a Hôtel Costesben futottak bele The Weekndbe és társaságába, akik ott vacsoráztak, így a lányok csatlakoztak hozzájuk. A szemtanúk elmondása szerint az egykori szerelmesek egymás mellett ültek és fesztelenül érezték magukat a másik társaságában – kellemesen elcsevegtek, mintha mi sem történt volna köztük.

Bella The Weeknd mellett ült és egy darabig beszélgettek is egymással. Jól kijöttek a másikkal. Bella jó hangulatban volt, mosolygott és nagyon boldognak tűnt, amiért ott lehet.

A pár egyébként mindkét tagja fellép az idei VSFS-n: míg Bella életében először léphet a márka nagyszabású rendezvényének kifutójára, hogy népszerűsítse az új kollekciót; exe előadóként jelenik majd meg, hogy dalaival szórakoztassa a fehérneműs lányok láttán már amúgy is felhevült tömeget.

Még nincs köztük vége mindennek. Tudják, hogy szükségük volt arra, hogy hivatalosan is véget vessenek a kapcsolatuknak. Bella nagyon izgatott, amiért idén ő is részt vehet a Victoria's Secret rendezvényén, ugyanakkor tisztában van azzal, hogy kicsit furcsa lesz, hogy az exe is fellép ott, de minden rendben lesz, hiszen a legjobb baránői mellette lesznek

– nyilatkozta egy forrás az E! Online-nak.

  twitter 

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, lájkold Facebook-oldalunkat!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek

Advertisement