Starity

Heidi Klumnak nem okoz problémát a meztelenkedés! Kiderült, miért nem szégyenlős

2016. november 29. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria's Secret egykori angyalát nemrég topless kapták lencsevégre trópusi álomvakációján párja, a tőle 13 évvel fiatalabb Vito Schnabel társaságában. Heidi az Ocean Drive magazinnak bevallotta, egyáltalán nem szégyenlős, ennek oka pedig neveltetésében keresendő.

hirdetés

Úgy nőttem fel, hogy a szüleimmel nudista strandokra jártunk, így én is nudista vagyok. Egyáltalán nincs bajom a meztelenséggel. Nagyon fesztelen, szabad vagyok. Amikor strandra megyek, igyekszem úgy helyszínt választani, hogy ne legyenek ott sokan és olyankor gyakran félmeztelenre vetkőzöm

– nyilatkozta Heidi, majd szót ejtett szerelméről és a köztük lévő korkülönbségről is.

A kapcsolatunk nem a korról szól. Csodálatos kapocs van köztünk, jól érezzük magunkat egymás társaságában és szerelmesek vagyunk. Nem számít, mit mondanak az emberek.

A német szupermodell többek között arról is őszintén vallott, hogy hogyan tanulta meg, hogy a pletykák ellenére is magabiztos maradjon, valamit elárulta, miképp tanulta meg kezelni az őt ért kritikákat.

Egy kicsit bizonytalanná teszi az embert az, ha egy nomális, kisvárosi lányból – akit alig vesznek észre – olyasvalaki válik, aki fehérneműben lejt végig a kifutókon, felkerül a Sports Illustrated címlapjára és mindenki felé fordul, ha belép egy étterembe, ahol ujjal mutogatnak rá és azt mondják: Élőben nem is olyan csinos, mint a képeken. Az ember felett folyamatosan ítélkeznek, így kénytelen megtanulni ezt kezelni.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek