Starity

Hoppá! Britney Spears bepasizott?

2016. november 29. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Köztudott, hogy a pophercegnő szeret „házi nyúlra lőni”, és úgy tűnik, most ismét az ismerősi köréből választott magának párt.

Britney Spears hosszú ideje szingli, és nem is csinál titkot abból, mennyire vágyik már a szerelemre. A minap azonban jó néhány homlokot sikerült összeráncolnia, ugyanis egy olyan felvétel készült róla és a Slumber Party videoklipjében feltűnt modellről, Sam Asghariról, ami arra enged következtetni, hogy talán több van köztük barátságnál.

hirdetés

A kép egy étteremben készült a párról, és láthatóan nemcsak összeöltözniük sikerült, hanem közel is kerültek egymáshoz. A fotót Sam osztotta meg az Instagramon, amit nem sokkal azután eltávolított, hogy szárnyra kapott róluk a pletyka – ám mint tudjuk, ami egyszer felkerül a világhálóra, az ott is marad. 

Fotó: Instagram / Sam Asghari

Nem ez lenne az első alkalom egyébként, hogy Britney egy kollégája mellett keresi a boldogságot, hiszen ismert szeretői közül többen is a kollégái voltak. Exférje, Kevin Federline például a háttértáncosa volt, mielőtt összejöttek; volt vőlegénye, Jason Trawick pedig az ügynökeként tevékenykedett; de a televíziós producerhez, Charlie Ebersolhoz is gyengéd szálak fűzték.

Brit amilyen sikeres a karrierjében, olyan sikertelen a magánéletben, hiszen évek óta jönnek-mennek a férfiak az életében, ám hosszú távra senki nem akar maradni, az énekesnő pedig nemcsak unja a magányt, hanem aggódik is, hogy kifut az időből, hiszen saját bevallása szerint nem tett le arról, hogy további gyermekei szülessenek.

via E! Online

  twitter 

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, lájkold Facebook-oldalunkat!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek

Advertisement