Starity

Amber Heard még nem adományozta el jótékony célra a Johnny Depptől kapott pénzt

2016. november 29. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő augusztusban kötött megállapodást a férjével, így hétmillió dollár ütötte a markát.

hirdetés

Amber Heard májusban adta be a válókeresetet férje, Johnny Depp ellen, akivel mindössze 15 hónapig élt házasságban. Ezt egy hosszú jogi huza-vona követte, ugyanis a pár egyik tagja sem akart békét kötni – Amber némi pénz fejében hajlandó lett volna szemet hunyni a borzalmas évek fölött, melyek alatt Johnny állítólag érzelmileg és fizikálisan is bántotta őt; a színész azonban nem akart egy vasat sem fizetni a szőke szépségnek.

Végül a pár megállapodott, így névleg kimondták a válást, ám a papírok aláírása még mindig hátravan, így kizárólag jogi oka van annak, hogy még mindig közük van egymáshoz. Ez áll egyébként annak hátterében is, hogy Heard nem adományozhatta el a válása során asszonytartás néven befolyó hétmillió dollárnyi összeget, melyet saját bevallása szerint jótékonykodásra kíván fordítani. A pénzzel ugyanis bántalmazott családoknak szeretne segíteni, valamint azt a Los Angeles-i gyermekkórházat akarja támogatni, ahol egy évtizede önkénteskedik.

A megegyezésről szóló papírok készen vannak, az aláírásra várnak – ez előreláthatóan a héten meg is történik. Ezekben Johnnyt fizetésre kötelezik, a pénzt pedig Amber jótékony célra ajánlja. Állítása szerint a családon belüli erőszak áldozatainak és a beteg gyerekeknek szeretne segítő kezet nyújtani

– nyilatkozta az E! Newsnak a színésznő ügyvédje, Pierce O'Donnell.

Sok nővel erőszakoskodnak. Amikor ez veled, az otthonodban, a zárt ajtók között történik olyasvalaki által, akit szeretsz, nem elfogadható és nem megérthető, ahogy az sem, ha egy idegen tenné ugyanezt. (...) Állj ki, és beszélj róla! Hallasd a hangod, mert ez a legnagyobb erő, ami a birtokodban áll

– magyarázta nemrég Amber. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek