Starity

Szelfikkel fizet álomnyaralásáért Cara Delevingne

2016. november 29. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Papírvárosok sztárja rövidesen a Maldív-szigetek felé veszi az irányt, ugyanis nővérével, Poppyval és közös barátaikkal egy hetet töltenek a nyaralóparadicsomban.

hirdetés

Cara Delevingne tudja, hogyan kell élni és ezt szívesen meg is osztja barátaival! A színésznőként is nagy népszerűségnek örvendő modell nemrég meghívást kapott a Maldív-szigeteken található Finolhu Baa Atoll luxus üdülőkomplexumba, ahol szombattól számítva egy hetet tölt majd nővérével, a szintén modell Poppyval. Ottartózkodásuk alatt körülbelül 160 híres vendég fog majd megfodulni a szállodában – az ott dolgozók Taylor Swiftre, Rihannára és Sienna Millerre is számítanak, akik köztudottan jó barátai Carának.

Az egészben azonban nem is a híres vendégek a legérdekesebbek, hanem a fizetési módszer. Ahmed Meniku tulajdonos ugyanis úgy hívta meg Carát, hogy minden költséget átvállal, amennyiben a modell hajlandó népszerűsíti a hotelt a közösségi oldalain fényképek megosztásával. A modell / színésznő természetesen igent mondott, bár akkor még úgy tervezte, hogy szerelmét, St. Vincentet viszi magával. A pár szeptemberben szakított, így Cara tervei érthető módon módosultak – akárcsak a vendéglista.

Az igen jól menő szállodában egyébként 700 font (~ 250 ezer forint) körül mozog egy lakosztály éjszakánként, ami nem is csoda, hiszen az idilli környezeten túl páratlan ételkülönlegességekkel tömhetik meg a hasukat a vendégek, akiket sellőruhás hölgyek szórakoztatnak majd. Az üdülőkomplexum egyébként minden igényt kielégít majd, hiszen 136 villából áll össze, emellett tartozik hozzá mozi, szépségszalon, műterem és spa központ is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek