Starity

Lily Aldridge két lábbal a földön álló típus

2016. november 29. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Angyal státusz” ide vagy oda, a 31 éves szupermodell ma is ugyanolyan visszafogott és szerény, mint amilyen a hírnév előtt volt.

hirdetés

Lily Aldridge a világ egyik legnépszerűbb modellje, amit többek között kedves természetének és profizmusának köszönhet és bár lenne mire, mégsem nagyképű, sztárallűröktől mentes, egyszerű életet él. Ebbe engedett most bepillantást nyernünk, amikor az E! Online elcsípte őt egy 42 másodperces kérdezz-felelek erejéig.

Az interjú során többek között elárulta, hogy szívesebben fürdik, mint zuhanyzik; az első és az utolsó ember, akivel szót vált, a féje [Caleb Followill – a szerk.]; legutóbb a havas nyaralás címszavakra keresett rá a Google-ön; a jumping jack a kedvenc edzőgyakorlata; a legjobban azt a reality műsort szereti, melyben gyerekek főznek és legutóbb egy reklámon sírta el magát.

A modell jelenleg Párizsban tartózkodik, ahol a hagyományokhoz híven idén is részt vesz a Victoria's Secret Fashion Show-n. Míg tavaly ő volt az a szerencsés, aki a népszerű világmárka legbecsesebb darabját, a Fantasy Brát viselhette a divatvilág minden évben nagy sikernek örvendő eseményén, most kolléganőjén, Jasmine Tookes-on lesz a sor, hogy megmutassa, méltó a csodás fehérneműhöz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek