Starity

Nelly végre magyarázatot adott egy 14 éve terítéken lévő kérdésre

2016. november 29. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyorsan lapozzunk vissza a naptárban 2002-ig, ugyanis ekkor jelent meg Nelly és Kelly Rowland Dilemma című dalának ominózus videoklipje, ami azóta sem hagyta nyugodni az embereket.

hirdetés

Kétségtelen tény, hogy a dal hatalmas sláger volt, olykor azt éreztük, már-már a csapból is ez folyik. Nem meglepő, hiszen a legtöbb slágerlistát a Dilemma vezette (igen, itthon is első volt!) és több millió darabot adtak el a kislemezből világszerte. Nem sokkal később lecsengett a Dilemma-láz, ám egy megválaszolatlan kérdés még mindig maradt: Miért lepődött meg Kelly Rowland, hogy nem kapott választ a Microsoft Excelen keresztül küldött SMS-ére?

Az ominózus jelenet 3:14 és 3:19 között látható

A kérdést nemrég Nellynek tették fel egy ausztrál talk show keretein belül, ám nem adott épp kielégítő magyarázatot, amikor így fogalmazott:

Tudod, akkoriban ez nagy dolog volt! Ez volt az új technikai fejlődés. Tudom, mostanra kicsit elavultnak tűnik, belátom én is.

Természetesen Kelly is megkapta ugyanezt a kérdést egy másik alkalommal, ő azonban sokkal diplomatikusabb válasszal szolgált és bevallotta: maga sem tudja, kinek volt az ötlete, hogy így SMS-ezzen.

Oké, nem tudom megmagyarázni ezt a képet. A kezembe adták azt a telefont – bizonyára kaptunk valamicske extrát a gyártótól, amiért használtuk a klipben. Tudjátok, hogy megy ez. Alapvetően nem tudom, hogy és miért volt vagy hogy miért olyan a képernyő, amilyen. Sajnálom, nem tudok jó választ adni erre a kérdésre, mert nekem sincs halvány fogalmam sem róla.

2002 furcsa év volt. Kelly Rowland az Excelen keresztül SMS-ezett a pasijának, aztán berágott, hogy nem írt vissza neki.

A Seventeen magazin egyik szerkesztője egyébként utánajárt, hogy a felvételen egy akkoriban bejött Nokia 9290-es készülék látható, amelyen készítői kikísérleteztek egy új üzenetküldő alkalmazást, aminek a megjelenési felülete (nem hiszitek el!) csíkos volt, tehát innen eredt az egész Excel-féle felhajtás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek