Starity

Gerard Butler újra szingli

2016. november 30. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész és belsőépítészként dolgozó szerelme a közelmúltban tett pontot a két évig tartó se veled – se nélküled kapcsolat végére.

hirdetés

A Page Six hozta le elsőként a hírt, miszerint véget ért Gerard Butler és Morgan Brown kapcsolata. A párt 2014 szeptemberében csípték lencsevégre először, de mivel a nyilvánosságot kizárták a kapcsolatukból, nem sokat lehetett tudni arról, hogyan alakulnak a dolgaik. Az azonban biztos, hogy románcuk nem volt felhőtlen – többször szakítottak, ám a mostani búcsú valószínűleg végleges. 

Gerardékat legutóbb júliusban, Caprin látták együtt egy romantikus hajókiránduláson, akkor még rendben lévőnek tűnt a kapcsolatuk. Arról nincs információ, hogy mi miatt döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. A színész egyébként jelenleg a Hunter Killer című akció thrillert forgatja, de 2017-re is be van táblázva: jövőre kezdi meg a Den of Thieves, a Keepers és az Angel Has Fallen forgatását, emellett pedig szinkronizálni fog az Így neveld a sárkányodat! harmadik részében is.

Fotó: Borisio / SAA / INFphoto.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek