Starity

Ez aztán gyors volt! Mariah Carey máris bepasizott

2016. november 30. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindössze egy hónapot töltött egyedül az All I Want For Christmas énekesnője.

hirdetés

James Packer milliárdos üzletember október végén adta ki Mariah Carey útját, a Grammy-díjas énekesnő azonban nem sokáig szomorkodott utána, ugyanis állítólag gyengéd szálak fűzik háttértáncosához, Bryan Tanakához. A párt nemrég Hawaii-on látták együtt, amint önfeledten szórakoztak a tengerparton és egy csók is elcsattant közöttük, ami azt igazolja, hogy valóban több van köztük szimpla barátságnál.

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy feltűnően közel kerülnek egymáshoz, ugyanis Mariah új realityjének, a Mariah's Worldnek a forgatásán is volt néhány meghitt pillanatuk, amit érthető módon az énekesnő vőlegénye nem nézett jó szemmel. Packer többször is hangot adott féltékenységének, amit Carey azzal intézett el, hogy nincs miért aggódnia, ám mint kiderült, a milliárdost nem vezették tévútra ösztönei.

A Keeping Up With The Kardashianst is műsorára tűző E! csatorna egyébként december 4-én sugározza Mariah műsorának első epizódját, ám a többi részben is visszatérő vendég lesz a jóképű táncos, aki láthatóan teljesen odavan szexi kolléganőjéért.

A Mariah's Worldben mi magunk is szemtanúi lehetünk annak, mennyire izzik a levegő az énekesnő és táncosa között
Fotók: E!

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek