Starity

Paris Hilton megtisztelőnek érzi, amiért Kendall Jenner lemásolta 14 évvel ezelőtti megjelenését

2016. november 30. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jelenleg a Victoria's Secret Fashion Show-n való fellépésére készülő szupermodell november 3-án ünnepelte 21. születésnapját, vagyis immár hazájában, az Amerikai Egyesült Államokban is nagykorúnak számít.

hirdetés
Paris Hilton megtisztelőnek érzi, amiért Kendall Jenner lemásolta 14 évvel ezelőtti megjelenését
Fotó: Seventeen Illustration (via Splash News / Getty Images)

Felnőttkorba lépését egy hatalmas bulival ünnepelte Kendall Jenner, mely eseményen nemcsak exei, hanem Paris Hilton is tiszteletét tette. A Hilton szállodalánc örökösnője egyébként régóta barátja a Kardashian-Jenner családnak, hiszen a 2000-es években, amikor ő volt mindenki kedvenc IT-lánya, Kim Kardashian neki dolgozott divattanácsadóként – innen ered az ismeretségük.

Kendall nem is találhatott volna jobb inspirációt Parisnél, aki szintén nagy lábon élt annak idején és nem vetette meg a bulikat. 2002-ben, a 21. születésnapját ő is egy gyönyörű, figyelemfelkeltő darabban ünnepelte, Kennynek pedig annyira megtetszett az outfitje a régi képeket nézegetve, hogy eldöntötte: ő is egy ugyanilyen ruhában szeretné átlépni a bűvös 21-et. És hogy mit szólt mindehhez Paris? 

Én is jelen voltam Kendall Los Angeles-i születésnapi buliján. Épp az étteremben ültünk, én az édesanyjával beszélgettem, amikor egyszer csak feltűnt a gyönyörű, ragyogó ruhájában az ünnepelt. Amint megláttam, rögtön az jutott eszembe, hogy Ó, Istenem, ez pontosan ugyanaz a ruha, amit én viseltem a 21. szülinapomon! Egy Julien Macdonald-darab!

– elevenítette fel Paris, majd elárulta, hogy erről kedélyesen el is csevegtek Kendall-lal, neki pedig igazán jól esett, amiért a modell az ő megjelenését másolta le.

Azt mondta nekem, hogy Tudom, hogy ez nem egy Julien Macdonald, de totál odavoltam a ruhádért, így átküldtem pár képet egy designer barátomnak, aki készített nekem egy ugyanolyat. Én rögtön megdicsértem, hogy milyen remekül mutat rajta, ő pedig megköszönte a bókot és azt mondta, hogy ezt tartotta a tökéletes szülinapi öltözéknek. (...) Nagyon jó volt látni rajta azt a ruhát, mesésen festett benne, mi pedig kellemesen elcsevegtünk róla.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek