Starity

Szexszimbólumnak kiáltották ki a 71 éves Helen Mirrent

2016. november 30. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színésznő már átlépte a hetedik x-et, ennek ellenére a mai napig fiatalokat megszégyenítő alakkal büszkélkedhet.

hirdetés
Szexszimbólumnak kiáltották ki a 71 éves Helen Mirrent

Helen Mirrent nemrég korunk egyik leginspirálóbb szexszimbólumának kiáltották ki, ami nem is csoda, hiszen ha eltekintünk remek alakjától, igen sikeres karrier áll mögötte és a magánéletben is példamutató a viselkedése. A színésznővel nemrég az AARP magazin készített interjút, melynek keretein belül szó esett féltve őrzött magánéletéről és őszintén vallott a korral járó öregedésről is, melyet igazán méltóságteljesen visel.

A legjobb dolog abban, hogy 70 fölött vagyok az az, hogy elmúltam 70. 45 évesen még ijesztő volt arra gondolni, mi lesz 70 fölött, de végtére is az embernek két választása van: vagy fiatalon hal meg vagy megöregszik. Harmadik lehetőség nincs. Amikor 25 éves vagy, klassz dolognak tűnik fiatalon meghalni – amolyan James Dean-féle módon romantikus –, de aztán rájössz, hogy az élet túl szórakoztató ahhoz, hogy eldobd magadtól. Elbűvölő, csodálatos és érzelmekkel teli, így kénytelen vagy elfogadni mind a lelki, mind a testi öregedés jeleit

– nyilatkozta Helen, majd szót ejtett Taylor Hackfordhoz fűződő kapcsolatáról is.

Amikor Taylorral találkoztam, tudatosan döntöttem úgy, hogy a munkámat a magánéletem fölé helyezem. 38 éves voltam, amikor megismerkedtünk, kicsit késeinek tűnt

– magyarázta a színésznő, és elárulta, hogy tíz év együttélés után miért döntött úgy mégis, hogy férjhez megy.

Végül összeházasodtunk, mert beláttuk, hogy örökké együtt szeretnénk maradni. A döntésünkben az is szerepet játszott, hogy bele akartunk vágni az ingatlantervezésbe, ehhez pedig elengedhetetlen volt, hogy jogilag is házasok legyünk, de a családunk is épp ezt várta tőlünk. Egyébként sem mondtam soha semmi olyat, ami arra engedne következtetni, hogy a házasság intézménye ellen vagyok. Egész egyszerűen nem voltam házasságpárti. Sok időbe telt, mire ez kialakult és találkoznom is kellett hozzá az igazival.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek