Starity

Lebukott! Bella Hadid is ugyanúgy megszenvedi a szakítást, mint bármelyikünk

2016. november 30. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a világ egyik legismertebb és legkeresettebb modellje, végső soron Bella is csak egy átlagos lány, aki ugyanúgy szenved, ha véget ér a szerelem, mint mi, bármelyikünk.

hirdetés

Hónap elején írtunk arról, hogy 18 hónapnyi együttjárás után pontot tett kapcsolata végére Bella Hadid és The Weeknd. A pár békességben vált el egymástól, kapcsolatuk ugyanis nem egy nézeteltérés vagy vita miatt futott zátonyra, sokkal inkább szoros időbeosztásuk tehető felelőssé, amiért kénytelenek voltak úgy dönteni, hogy egymás nélkül folytatják a továbbiakban.

Az egykori szerelmesek azonban most sem szakadtak el egymástól, ugyanis kötelességeik összehozták őket – nevezetesen épp Párizsban, ugyanis mindketten fellépnek a Victoria's Secret idei divatbemutatóján.

A modellek és az előadók vasárnap utaztak a francia fővárosba, utazásukba pedig betekintést nyerhettünk mi magunk is közösségi oldalaiknak hála. Kelly Gale például a Snapchaten tett közzé egy videót, melyen szemtanúi lehetünk, ahogy kolléganője, Bella régi képeket nézeget a telefonján, ráadásul olyanokat, melyeken exével láthatjuk meghitt pillanatban.

Bár Kellynek nem tűnt fel, hogy egy fontos momentumot kapott le, az egyik rajongónak sikerült kiszúrnia, melyik fotót is nézegette elmélázva a barna hajú szépség. Köztudott, hogy Bellának sokat jelentett a The Weekndhez fűződő kapcsolat, amit az énekes születésnapján a közösségi médián írt üzenete is alátámaszt:

Boldog születésnapot kívánok a legszerényebb, legkedvesebb, legkeményebben dolgozó férfinak, akit ismerek! Egy év telt el, de még mindig te vagy a kedvencem ezen a bolygón! Minden jót megérdemelsz, amit az élet adhat. Ez a TE napod, bébi! Iszonyatosan büszke vagyok rád, és szerencsésnek érzem magam, amiért melletted lehetek.

via Sugarscape

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek