Starity

Ed Sheeran visszatért

2016. december 01. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Thinking Out Loud előadója egy évig volt távol a rivaldafényből, ahova most egy jótékonysági fellépés keretein belül tért vissza.

hirdetés

A One Direction és Taylor Swift tavaly ősszel jelentették be, hogy bizonytalan időre szabadságra mennek és nem sokkal ezután Ed Sheeran is nyilvánosságra hozta, hogy körülbelül egy évre el kíván tűnni. Döntését többek között egészségügyi problémájával indokolta, emellett szerette volna egy kicsit élvezni az őt körülvevő világot anélkül, hogy bárkinek is meg kellett volna felelnie. Ed akkor úgy nyilatkozott, hogy 2016 őszén visszatér – ígéretét pedig ha az évszak utolsó pillanatában is, de betartotta.

A Grammy-díjas énekes Londonban lépett fel a minap egy jótákonysági rendezvény keretein belül, ahol akusztikus felállásban 40 perces koncertet adott – szettjében pedig természetesen helyet kaptak legnépszerűbb slágerei.

Ez az első fellépésem idén, így kérlek, viseljetek el engem

– mondta szerényen a közönségnek.

A rendezvény szervezője, az EACH vezérigazgatója, Graham Butland elárulta az E! Newsnak, hogy Sheeran fellépése nagyon jól jött nekik, ugyanis segítségével sok pénzt sikerült gyűjteniük, mely összeg teljes egészét beteg fiatalok megsegítésére fordítják majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek