Starity

Jennifer Aniston színt vallott: szokatlan helyszínen keveredett szexuális kalandba

2016. december 01. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 47 éves színésznő Ellen DeGeneres kérésére teregette ki a szennyest és vallott arról, hol tört rá a vágy.

hirdetés

Nem hiába Ellen DeGeneres Amerika egyik legnépszerűbb műsorvezetője, hiszen közvetlen természetének és jó humorának köszönhetően bárki szívesen megnyílik előtte. Műsorában már a sztárvilág krémje vendégeskedett, legutóbb pedig a Jóbarátokkal ismertté vált Jennifer Anistont invitálta meg magához és rávette, hogy játszanak „Én még sohasem” játékot, melynek keretein belül a színésznő elárulta egyik titkát.

Történt ugyanis, hogy Ellen feldobta a magas labdát, így Jennek arról kellett vallania, tagja-e a mile high clubnak, azaz volt-e már szexuális kalandja egy repülőút során. A színésznő a kezében tartott tábla segítségével bevallotta, hogy igen, ahogyan az is kiderült, hogy ráadásul egy pilótafülkében volt szerencséje átadni magát a gyönyörnek – mi több, az évek során nemcsak egy pilótával, hanem egy másodpilótával és egy légiutas-kísérővel is volt már dolga a magasban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek