Starity

PLL: Ashley Benson szerint a rajongók elégedettek lesznek a végkifejlettel

2016. december 01. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Áprilisban tér vissza a Freeform népszerű drámasorozata az utolsó évad utolsó tíz epizódjával.

hirdetés
PLL: Ashley Benson szerint a rajongók elégedettek lesznek a végkifejlettel
Fotó: Freeform

Augusztus 30-án tűzte műsorára a Freeform a Pretty Little Liars hetedik évadának évadfelezőjét, mely számtalan kérdést hagyott nyitva, ám a rajongók többségét mégis az érdekli igazán, hogy vajon révbe érnek-e kedvenceik vagy titokzatos zaklatójuk tesz pontot történetük végére.

Az Us Weekly nemrég a Hanna Marint alakító Ashley Bensonnal készített interjút, melynek keretein belül a színésznő elárulta, hogy nincs mitől tartaniuk a fanatikusoknak, majd hozzátette, hogy véleménye szerint mindenki elégedett lesz a végkifejlettel.

Úgy vélem, hogy a rajongók elégedettek lesznek a karakterek történetének lezárásával. Mindenkiével. Ami Hannát és Calebet illeti – függetlenül, hogy egymás mellett horgonyoznak le avagy sem –, számukra mindig lesz happy end

– nyilatkozta a szőke szépség, majd szót ejtett „A”-hez fűződő gondolatairól is.

Én egész végig azt vártam, hogy kiderüljön, ki „A”. Minden alkalommal, amikor az ismerőseim odajönnek hozzám és megkérdezik tőlem, hogy miről szól a sorozat, amiben játszom, annyit mondtam nekik, hogy Őszintén? Fogalmam sincs!

– viccelődött Ashley.

Vajon Caleb (Tyler Blackburn) és Hanna (Ashley Benson) egymás mellett lesznek boldogok? Hamarosan kiderül! I Fotó: Freeform

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek