Starity

Lélegzetelállító szettekben vonultak végig a modellek az idei Victoria’s Secret Fashion Show-n

2016. december 01. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap került megrendezésre a 2016-os Victoria’s Secret Fashion Show, így ha csak egy éjszakára is, de mindenki Párizs és az év legnagyobb divateseménye felé fordította a tekintetét. Bemutatjuk, milyen mesésen festettek a modellek, akik hónapokon át készültek a nagyszabású rendezvényre, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák a kifutón.

hirdetés

Elsa Hosk

A svéd szőkeség egészen lehengerlő látványt nyújtott a kifutón ebben az ízlésesen szexi fekete csipkecsodában...

... de szexiségben nem maradt le ebben a mentaszínű kreációban sem, bár valószínűleg nem volt könnyű dolga, amikor a hátára erősített sárkánnyal kellett végigvonulnia.

Elsa az afterpartin sem volt visszafogottabb: fekete flitteres koktélruhája remekül kihangsúlyozta irigylésre méltó alakját, ugyanakkor kiemelte aranyszőke haját és kéken világító szemeit, melyeket visszafogott, nude sminkkel tett még igézőbbé a kevesebb több szabály jegyében.

Jasmine Tookes

Idén Jasmine-t érte a megtiszteltetés, hogy ő viselje a márka legkiemelkedőbb darabját, az úgynevezett Fantasy Brát, amit minden évben számtalan drágakővel ékesítenek. Ez idén sem volt másképp – a csodás darab értéke megközelítőleg hárommillió dollár körül mozog.

A szervezők azonban nemcsak a zölddel, hanem egy rózsaszín-kék kombinációval is meglepték a modellt, mely színek remekül kiemelték bársonyos bőrét és egzotikus vonásait.

A kifutóval ellentétben az utóbulin már sokkal visszafogottabb szettben láthattuk a barna hajú szépséget: ebben az egyszerűségében nagyszerű, piros kisestélyiben élvezte a márka vendéglátását.

Irina Shayk

Az orosz szupermodell valószínűleg egy darabig nem tér vissza a kifutókra, hiszen áldott állapotban van, ám kétségtelen, hogy a VSFS volt karrierje megkoronázása a visszavonulás előtt. 

Ahogy fent, úgy lent is látható, Irinának direkt olyan szetteket választottak, hogy némileg takarva legyen még éppen csak gömbölyödő pocakja, ám így sem volt nehéz kiszúrni, hogy bizony egy új élet növekszik a szíve alatt.

Irina az afterpartin is ragyogott: ebben a fekete-fehér, kissé hálóingre hajazó kreációban is olyan volt, akár egy díva. Le sem tagadhatta volna, mennyire boldog és kiegyensúlyozott.

Alessandra Ambrosio

A brazil szépség mint mindig, most is kitűnt vagányságával a többi modell közül és bár már veteránnak számít, láthatóan így is remekül szórakozott, arcán nyoma sem volt a feszült izgalomnak.

Nehéz volna kiválasztani, melyik fehérneműben volt szebb, a mi kedvencünk azonban egyértelműen ez a rafinált szabású, türkiz darab volt.

Alessandra az afterpartin is lélegzetelállító volt: mélyen dekoltált, magasan felsliccelt ruhájával jó néhány férfi tekintetét magára vonzotta.

Adriana Lima

A brazil modell egyszerre volt szexi amazon és bohókás mókamester. A kifutóra láthatóan már a rutinosnak számító veteránok nyugalmával lépett és minden percét élvezte a show-nak.

Megkérdőjelezhetetlen volt, mennyire beleéli magát a szerepébe – olyan otthonosan mozgott a kifutón, mintha minden nap ezt csinálná.

Az utóbulin már a végzet asszonya kifejezés megtestesítője lett: hófehér ruhájában olyan volt, akár egy mindenre elszánt üzletasszony.

Lily Aldridge

A mindig bájos Lily is csodás láványt nyújtott az általa viselt szettekben. Fenti kolléganőjéhez hasonlóan ő is rutinosan mozgott a kifutón.

A modell láthatóan nem bánkódott, amiért idén nem ő viselhette a Fantasy Brát, mint tavaly – láthatóan magabiztos volt az neki szánt idei szettekben is.

A show utáni összejövetelen egy visszafogott, ugyanakkor mégis szexi fekete ruhában jelent meg és jókedvűen pózolt a kamerák kereszttüzében.

Stella Maxwell

Az ír szőkeség is valódi tekintetmágnes volt – különösen ebben a sziporkázó darabban, mely ugyan a modell egész testét befedte, mégsem bízott sokat a képzeletre...

... ezzel aligha kelhetett versenyre a lenti sárga darab, ami némi western feelinget csempészett a kifutóra.

Ami az afterpartit illeti, Stella ott is inkább a szexi oldalát mutatta, bár a rövid és kissé felvágott szoknyarésszel olykor-olykor meggyűlt a baja.

Sara Sampaio

A portugál származású Sara is elképesztően szexi volt, egybehangzó véleményünk szerint ebben a fekete színű kreációban teljesedett ki igazán...

... de ebben a kissé magyaros hatású, matyó hímzéses darabban is elbűvölően festett, a pazar színkavalkád pedig jól illett lesült bőréhez és sötét hajához.

A csillogásról a rendezvény után sem mondott le: a lenti ruha úgy ragyogott rajta, mint egy hatalmas, egybefüggő ékszer, aminél szebb talán csak Sara mosolya volt.

Kendall Jenner

Az idei volt a második alkalom, hogy a Victoria's Secret szárnyai alatt léphetett kifutóra Kenny és ahogy tavaly, úgy idén is mesésen festett. A személyes kedvencünk ez a fekete-fehér fehérnemű volt, ami úgy mutatott rajta, mintha egyenesen ráöntötték volna.

A visszafogottabb piros csipke is nagyon jól állt neki – nemcsak alakját, hanem sötét haját és szemét is érvényre juttatta.

Az afterpartin kifinomultabb oldaláról mutatkozott meg és már nyoma sem volt a 21. születésnapján bemutatott bohóságnak. A feltűnő ezüstöt ugyanis egy rendkívül elegáns fehér szaténruhára cserélte, melyben igazi hercegnőnek érezhette magát.

Gigi Hadid

Kendallhoz hasonlóan Giginek is az idei volt a második alkalom, hogy a Victoria's Secret angyalaként léphetett kifutóra, de idegességnek nyoma sem volt az arcán, profiként állt helyt kolléganői között.

Kétségbevonhatatlan, hogy a fenti fekete szett is jól állt neki, de ebben a pirosban egyenesen ellenállhatatlan volt.

Az utóbulin ezzel az aranyszínű kreációval szeretett volna kiemelkedni a tömegből, ami valószínűleg sokak fantáziáját megmozgatta, Gigi szíve azonban már egy éve foglalt.

Bella Hadid

Gigi húga életében először lépett idén a nyilvánosság elé a Victoria's Secret szárnyai alatt, de testvére és barátai közelségének köszönhetően láthatóan sikerült nyugodtnak és fegyelmezettnek maradnia akkor is, amikor rá került a sor.

Valószínűleg sokat segített az is, hogy volt barátjával, The Weeknddel barátokként váltak el, így nem okozott problémát neki az ő előadása alatt végiglejteni a kifutón.

Bella még testvérétől is bevállalósabb volt az afterpartin – különleges szabású, már-már fehérnemű számba menő ruhája nem sokat takart kecses alakjából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek