Starity

Elajándékozza nyereményét Bódizs Veronika

2016. december 01. 20:08   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jótékonykodni fog a nemrég megválasztott szépségkirálynő: pénznyereménye egy részét a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének ajánlotta fel.

hirdetés
Elajándékozza nyereményét Bódizs Veronika

A múlt vaspárnap megválasztott szépségkirálynő, Bódizs Veronika nemrég átvehette fantasztikus nyereményeit. A lány ugyanis nemcsak egy koronával lett gazdagabb, hanem egymillió forinttal, egy gyémántkarkötővel, egy Audi 2 autó egyéves használatával, valamint egy Miamiba vezető úttal, melyre egy általa választott partnert is magával vihet.

A lány azonban nem fogja megtartani minden nyereményét, ő ugyanis sokkal jobb célokra akarja használni pénzét, mint a vásárlás. Veronika nagyon szeretne segíteni másokon, hiszen tudja, milyen a nélkülözés. Pénznyereménye nagy részét már most felajánlotta a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének, hiszen féltestvére siketen él. 

Kilenc éves és mindamellett, hogy születetten hátránnyal indul, rengeteg tehetség szorult belé. Ezért döntöttem úgy, hogy neki és a sorstársainak szeretnék segíteni abban, hogy megmutathassák mindazt, ami bennük van

– nyilatkozta a 24 éves szépségkirálynő, aki azon van, hogy mentálisan és fizikailag is felkészüljön a Miss Universe döntőjére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek