Starity

Andy Vajna: „Komolyan vesszük a babakérdést”

2016. december 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szakmabeli sikerek, elismerés és nemzetközi kapcsolatok ide vagy oda, van valami, ami Andy Vajna életéből is hiányzik: egy kisbaba.

hirdetés
Andy Vajna: „Komolyan vesszük a babakérdést”
Fotó: Facebook / Vajna Tímea

Andy Vajna gyönyörű felesége a közelmúltban hozta nyilvánosságra, hogy már szóba került köztük a gyerekvállalás kérdése, és ha nem is most azonnal, de rövidesen bele kívánnak vágni a gyerekvállalásba, hiszen korukból adódóan időszerű meglépni ezt a mérföldkövet.

Egy számmisztikus szerint 2018 az én évem, akkor jön majd a baba. Harminchat leszek már, nem szeretnék kicsúszni az időből. Meg az sem titok, ez hosszadalmas procedúra lesz, tehát el kellene kezdeni. Andy már most kezdené, rögtön szeretné a babát, de türelmes és még mindig vár rám

nyilatkozta Timi, tervüket pedig nem sokkal ezelőtt férje is megerősítette. A Bors ugyanis arról faggatta a filmipari kormánybiztost, hogy valóban terveznek-e családot alapítani, vagy csak ráhagyják azokra, akik erről kérdezik őket. A kérdésre így felelt Andy:

Mi ezt komolyan vesszük. Én eldöntöttem, hogy igen, lesz [gyerek]. Most Timinek kell dönteni, hogy mikor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek