Starity

Önmagunk elfogadására buzdít új kisfilmjében Melanie Martinez

2016. december 02. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Melanie Martinez új videoklipje a Mrs. Potato Head elnevezésű dalához készült, amely, mint megszokhattuk, tökéletesen tükrözi a dal mondanivalóját és az énekesnő különleges, senkiével össze nem téveszthető stílusát.

hirdetés

Melanie számára az utóbbi hetekben szinte egy percnyi idő sem jutott a pihenésre, hiszen alig két hete számoltunk be a Pacify Herhez készült kisfilmjének érkezéséről; december 23-án piacra dobjaz első parfümjét, a Cry Baby Perfume Milket; a minap pedig szintén egy új videoklippel jelentkezett – a kamerák ezúttal a Mrs. Potato Head nevezetű dalához forogtak.

A videó ezúttal a gyötrődő, önmagával elégedetlen Melanie-t mutatja be, aki a televízióban lát egy reklámot egy mágikus fogyasztó tablettáról. Természetesen rögtön be is szerez magának a szerből, ám azzal nem számol, hogy a gyógyszer mellékhatásai között a hallucinációk is szerepelnek, melyekben plasztikai műtéten esik át, hogy kedvenc színésznőjére hasonlítson, minek köszönhetően kinézete teljesen megváltozik. A kívánt hatást természetesen nem tudja elérni, nem elégszik meg új arcával, ám az illúziónak idővel nyoma vész és többé már nem akar más lenni, mint aki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek