Starity

Louis Tomlinson is szólókarrierbe kezd

2016. december 02. 18:06   |   Szerző: Nory13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

One Direction-beli társaihoz csatlakozva Louis is szólókarrierbe kezd.

hirdetés

Ismét teljes a csapat! Immár a One Direction-srácok mindegyike a visszatérésén dolgozik – igaz nem együtt, hanem külön-külön. Nemrégiben értesültünk a hírről, hogy bandatársaihoz hasonlóan Louis Tomlinson is szólókarrierbe kezd, önálló korongját pedig nagy valószínűséggel a Sycónál fogja kiadni, Simon Cowell oldalán.

Az énekes egy lánybandát is alapított korábban, amit le is szerződtetett lemezkiadó cégéhez, így egyedül is meg fogja állni a helyét, ha már fiatalokat fel tud karolni. A One Direction miatt egyébként is hatalmas rajongótábor áll mögötte, így a többiekhez hasonlóan a sikere már most garantált. Louis egyébként eddig gyermekével, Freddie-vel foglalkozott, aki nemsokára egyéves lesz, így az énekes elérkezettnek látta az időt, hogy visszatérjen ahhoz, amihez a legjobban ért: a zenéhez.

Ami társait illeti, mindannyiuknak bejött a szóló tevékenység: Zayn Malik idén dobta piacra első korongját Mind of Mine címmel, ami rögtön a lemezeladási és slágerlisták élén debütált; Niall Horan is jó kritikákat zsebelt be This Town című kislemezével; Harry Styles háborús filmje, a Dunkirk pedig már most 2017 egyik legjobban várt filmes alkotása. Ami Liam Payne-t illeti, ő is első lemezén dolgozik, emellett pedig hamarosan izgalmas szerepben bizonyíthat, ugyanis párja, Cheryl Cole első közös gyermeküket várja.

via The Telegraph

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek