Starity

Hilary Duffot elítélték, amiért túl fiatalon alapított családot

2016. december 02. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hilaryt a legtöbben a 2000-es évek legnépszerűbb tinifilmjeiből ismerhetjük, ám énekesnőként is sikert sikerre halmozott. 22 éves volt, amikor úgy döntött, megállapodik, ám döntéséért számtalanszor bírálták a szakmabeliek.

hirdetés

Hilary Duff tegnap a The Talk című beszélgetős műsor vendége volt, ahol szót ejtett arról, mennyire magával ragadónak találta Jennifer Aniston beszédét, melyben arról értekezett, hogy az emberek az alapján ítélik meg, hol tart jelenleg az életében és miért nincs még gyereke. Hilary saját bevallása szerint ezzel szemben éppen az ellenkezőjét tapasztalta meg, fölötte ugyanis azért törtek pálcát, mert túl fiatalon ment férjhez és szült gyereket.

Úgy gondolom, ez egy nagyon érdekes téma. Én átérzem Jennifer helyzetét, akit egyébként egy gyönyörű, példaértékű és okos nőnek tartok és csodálom, amiért volt bátorsága a sarkára állni és kimondani ezeket a dolgokat. Ugyanakkor engem épp az ellenkezőjéért ítéltek el: amiért korán szültem, fiatalon mentem férjhez és most csak anyaként tartanak számon

– magyarázta a 29 éves szőkeség, aki 22 évesen ment hozzá Mike Comrie-hoz, közös gyermeküknek, Lucának pedig két évvel később, 24 évesen adott életet.

Amikor Mike-kal eldöntöttük, hogy összeházasodunk, nagyon mélyen voltam, ugyanakkor készen álltam férjhez menni. 12 éves korom óta úgy dolgoztam, mint egy felnőtt, így nem tűnt őrültségnek 22 évesen megállapodni.

Rengeteg nő van ebben a szakmában, akit azért ítélnek el, mert nincs gyereke és őrület, de épp rájuk van a legnagyobb kereslet és őket tartják a legvonzóbbnak, ugyanakkor őket ítélik el a leggyakrabban

– mondta Hilary, majd hozzátette, mennyire különösnek tartja, hogy ezzel szemben férfi kollégáik magánélete milyen kevéssé foglalkoztatja a sajtót a nőkével szemben. 

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek