Starity

Hazánkban is elérhetőek a legdivatosabb szépségápolási termékek – III. rész

2016. december 03. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk harmadik részében, a karácsonyhoz közeledve újabb szépségápolási termékeket mutatunk be – III. rész.

hirdetés

A következő pontokban olyan termékeket mutatunk be, amelyek szerkesztőinknek jól beváltak az idő során. A legjobb árakat ismét a megújult iparfumeria.hu, a notino.hu biztosította!

Parfüm

1. Calvin Klein Euphoria eau de parfum nőknek

Ismételten egy high-end termék, megfizethető, jó árban. Megbízható, minőségi, tartós, és nagyon-nagyon finom illat. Tökéletes az őszi-téli hónapokra, sőt, maguk a vásárlók is erre a szezonra ajánlják a legjobban. A nők párjai szerint rendkívül csábító, gyümölcsös illat, ami megkívánja a közelséget.

Ár: 4590Ft
Mennyiség: 30ml
Összetevők, meghatározó illatok: zöld tónusok, gránátalma, Datolyaszilva, lótusz, orchidea, mahagón, borostyán, pézsma, tejfölös tónusok, ibolya – virágos, csábító, intenzív

» Calvin Klein Euphoria
» Calvin Klein

2. L'Oréal Paris Infallible hosszan tartó alapozó

L'Oréal híres a minőségi sminkjeiről: alapozóban is jól teljesítenek

Hasonlóan jó fedést biztosít, mint a MAC Studio Fix terméke, csak negyed árban. A márka ismételten nem hazudtolta meg magát minőségben: egy réteg is szinte 100%-os fedéssel rendelkezik, s minden bőrtípusra ajánlott.

Ár: 3100Ft
Mennyiség: 30ml

» L'Oréal Paris alapozó

3. L'Oréal Paris Infallible hosszan tartó rúzs és ajakfény 2 az 1-ben

A tél egyik kedvenc terméke számomra ez a L'Oréal Paris folyékony rúzs lett, ami olyan tartós, mint a Kylie Jenner Cosmetics, és a színek egyszerűen lenyűgözőek. Babarózsaszíntől át élénk pirosig: minden megtalálható, az ára hihetetlen jó, s egészen biztos, hogy egész nap nem lesz vele problémád.

Ár: 2290Ft
Mennyiség: 5ml

» L'Oréal Paris Matte Liquid Lipstick

4. BHcosmetics Shaaanxo szemhéjfesték és rúzs paletta

A két paletta összehasonlítva: szinte alig látható különbség

Állítolag maga Kylie Jenner is a BHCometics-től nyúlta palettáinak ötletét, s elnézve a terméket, nem is csodáljuk! Az ősz legdivatosabb szemhéjfestékeinek árnyalata elérhető egy palettán belül, amihez jár egy csodálatos rúzskészlet is, vörös, pink és nude árnyalatokkal fűszerezve. Kell ennél több?

Ár: 5690Ft
Mennyiség: (18 Color Eyeshadow & Lipstick Palette) 33,3g

» BH Cosmetics

5. Bourjois Blush arcpirosító

Számomra ez a legjobb arcpirosító, ami valaha a birtokomban állt. Bourjois márka egyre nagyobb teret hódít Magyarországon a drugstore-okban, amit nem is csodálok: a pirosító természetes hatást keltve olvad össze az arc színével, pirospozsgás hatást kölcsönözve neki, emellett pedig az illata is fantasztikus: a termék parfümösséget áraszt magából.

Ár: 2110Ft
Mennyiség: 2,5g

» Bourjois Blush arcpirosító

Előző részek:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek